Vrijwilligersadministratie Pelgrimsherberg Kafarnaüm

Administratie

Om de vrijwilligersadministratie  bij te werken vragen we je het onderstaande formulier  in te vullen. We vragen daar ook akkoord te gaan met onze nieuwe privacy verklaring en de aangepaste gedragscode.

Je kunt de privacy verklaring en de gedragscode hier lezen:

Alleen vrijwilligers

We hebben een besloten deel van de website gereserveerd voor vrijwilligers. Daar wordt alle informatie met vrijwilligers gedeeld die nodig is om taken goed uit te voeren en om contact te houden tussen de vrijwilligers onderling en de werkgroepen van vrijwilligers.

Vrijwilligers kunnen toegang krijgen tot dat besloten deel door hun persoonlijke gegevens in te voeren in onze vrijwilligersadministratie en zich in te schrijven als vrijwilliger. Hieronder vind je het formulier om je gegevens op te geven. Na het invullen van dit formulier kun je jezelf als vrijwilliger inschrijven. Zie knop “Inschrijven vrijwilliger“.

Aanmelden als vrijwilliger

Nadat je jouw gegevens aan ons hebt doorgegeven om in de vrijwilligers-adminstratie op te nemen kun je jezelf aanmelden als vrijwilliger of oud-vrijwilliger.

Nadat je gegevens en je aanmelding als vrijwilliger bij ons binnen zijn, zullen wij in overleg met de betreffende coördinatoren van de verschillende werkgroepen afstemmen in welke groepen je als vrijwilliger nog moet worden ingedeeld. Dat indelen hoef je zelf niet meer te doen, dat regelen wij.

Eenmaal opgenomen in een werkgroep kun je bij de informatie die je nodig hebt.