Overnachten

Overnachten

Pelgrimsherberg Kafarnaüm biedt langskomende pelgrims en wandelaars een eenvoudig, veilig en gastvrij verblijf.

Twee vrijwilligers treden op als gastheren of gastvrouwen, ze hebben de dagelijkse leiding binnen de herberg en zijn meestal zelf ervaren pelgrims.
Ze zorgen er voor dat je een memorabel verblijf hebt.

We zijn het hele jaar open, behalve drie weken rond Kerstmis en Nieuwjaar.

Voor 2023-2024 is die sluiting vastgesteld van maandag 18 december tot en met zondag 7 januari. Van 8 tot 11 januari is er in de herberg grote schoonmaak. Pas daarna keert pelgrimsrust weer.

Pelgrimsherberg Kafarnaüm Vessem

Slaapplaatsen

De pelgrimsherberg is gericht op pelgrims, zowel wandelaars als fietsers, daarom wordt van iedereen verwacht tussen 9:30 en 16:00 uur op pad te zijn. De vrijwillige gastmensen hebben dan de tijd om te zorgen voor de schoonmaak en de avondmaaltijd.

De herberg kent een 11-tal kamers met 16 slaapplekken. Een 3-tal kamers hebben 2 bedden en 2 kamers hebben een opklapbed. De overige kamers zijn met een enkel bed uitgerust. Op elke slaapkamer is een tafeltje en stoel aanwezig. In de kledingkast liggen dekens die men kan gebruiken. Daarnaast is er een eigen wastafel. Tegen muggen is een klamboe aanwezig. De douches en toiletten zijn op de gang en voor gezamenlijk gebruik.

De meeste pelgrims komen met een eigen slaapzak. In dat geval is geen aanvullend lakenpakket nodig. Wel wordt dan vanwege hygiëne altijd een onderlaken en kussensloop verstrekt.

Een overnachting is altijd inclusief ontbijt. Er is ook een beperkte mogelijkheid te overnachten (kamperen) op het grasveld in de tuin. In dat geval ben je voor de sanitaire voorzieningen aangewezen op het dienstengebouw naast de Pelgrimsherberg.

Overnachting met ontbijt (met eigen slaapzak) € 26,-

Overnachting met ontbijt en lakenpakket          € 31,50

Overnachting in eigen tentje (incl. ontbijt)         € 15,50

Belevingstuin Pelgrimsherberg Kafanaüm in Vessem.

Belevingstuin

Als je klaar bent met wandelen of fietsen op een dag, kun je een rustig plekje zoeken in onze tuin.

Er zijn verschillende hoekjes om rustig alleen te zijn of om een diepgaand gesprek ongestoord te voeren op een van de terrassen.

Nieuwsbrief aanvragen

Iedere maand geven wij een nieuwsbrief uit met een overzicht van de in die maand actuele mededelingen en blogberichten met informatie en verhalen van onderweg. Je kunt je hier gratis abonneren.