Voeding voor pelgrims

Onze keuken

Je kunt onze keuken vergelijken met keukens in een andere pelgrimsherbergen, eenvoudig en doeltreffend.
Ingericht om te zorgen voor de inwendige mens van een veel calorieën verbruikende wandelaar of fietser.
Voor drie mensen of desnoods voor een groep van zestien personen.

Onze vrijwilligers zijn heel verschillend als het over fantasie, creativiteit of kookkunst gaat, op één punt zijn ze gelijk. Ze weten wat een pelgrim nodig heeft.

Eetkamer Pelgrimsherberg KafarnaÜm

Pelgrimsmaaltijd

Gasten kunnen bij aanmelding aangeven dat ze graag mee-eten. Het gastpaar zorgt dan voor een gezonde, voedzame Pelgrimsmaaltijd.
De Pelgrimsmaaltijd bestaat uit een eenvoudig 3 gangen menu. Bij de maaltijd wordt water verstrekt. Wijn, bier, frisdrank voor eigen rekening.

We serveren in principe alleen gewone en vegetarische maaltijden. Een speciaal dieet is de eigen verantwoordelijkheid van de gast.
Eigen spullen meebrengen mag, zelf koken niet. Dieetwensen gaan altijd in overleg met het gastpaar.

Ontbijt

Een overnachting is standaard inclusief een eenvoudig ontbijt.

Het ontbijt bestaat in de regel uit: Volkorenbrood, een gekookt ei, een glas sinaasappelsap, kaas en één/ twee soorten vleeswaren, zoet beleg, koffie en/of thee. 

Lunchpakket

Er is ook de mogelijkheid een lunchpakket mee te nemen. Men kan dat zelf klaarmaken tijdens het ontbijt. Je krijgt dan een broodzakje mee, fruit en drinken (koffie, thee of water) of een pakje sinas/appelsap.

De kosten voor een Pelgrimsmaaltijd bedragen € 15,-

De kosten voor een Lunchpakket bedragen € 6,-

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.