Uitleg nieuwe website

Website Pelgrimsherberg

Website gebruiken.

Fase 1

Sinds half december 2023 kun je onze nieuwe website al inzien. De content voor informatievoorziening over slapen in de herberg en de activiteiten van de werkgroep Activiteiten Volwassenen en de werkgroep Pelgrimeren voor de Jeugd zijn geplaatst. Op de activiteiten, die op onze pelgrimsherberg georganiseerd worden, kan online worden ingeschreven en betaalt. Dat scheelt onze vrijwilligers een stuk minder zoek, knip en plakwerk.

Alle informatie en alle nieuws is samen met De Pelgrimmer, ons magazine, vrij te lezen zonder account.
Je hoeft daarvoor dus niet in te schrijven of in te loggen.

Daarmee is fase 1 afgerond en vrij toegankelijk voor bezoekers.

Website Pelgrimsherberg Kafarnaum

Fase 2

Informatie, nieuws, verhalen en wetenswaardigheden die de communicatie rondom onze pelgrimsherberg versterken. Een redactie van enthousiaste pelgrims, wandelaars en fietsers zal wekelijks zorgen voor nieuwe content in blogs.

We presenteren daarvoor De Pelgrimmer, een digitale nieuwsbrief, die nooit helemaal hetzelfde is en steeds in beweging door de nieuwe bijdragen van de redactie en de reacties van lezers.

Je kunt lezen en reageren, maar we roepen je zeker op om ook content te schrijven of ingezonden brieven te sturen. Laat horen wat je bezighoudt en vind in De Pelgrimmer een spreekbuis.

Fase 3

Deze fase bestaat uit een besloten deel van de website speciaal voor vrijwilligers en betalende deelnemers.
Als we dit deel samen goed gebruiken kan het een heel belangrijk onderdeel worden van de community van vrijwilligers en deelnemrs van Pelgrimshetberg Kafarnaüm.

In eigen groepen en forums kunnen de vrijwilligers van de verschillende werkgroepen contacten onderhouden en informatie uitwisselen. Het kan uitgroeien tot een mooie gemeenschap van belangstellenden.

Begin maart zal jullie gevraagd worden hier voor in te schrijven. We willen dan ook ons adresbestand updaten met jullie medewerking.

Gerelateerde Artikelen